Suite Hotel Klass

SUITE HOTEL KLASS**** vam nudi 24 luksuzno opremljenih apartmajev. Posebno pozornost so posvetili udobju in uporabnosti, ter tako naredili vaš idealen dom za počitnice.
Suite Hotel Klass

Arhitektura hotela združuje zunanji videz srednjeevropske planinske tradicije s poudarjeno sodobno zasnovo interjerjev in rafiniranimi modernističnimi detajli. Posebno pozornost so v hotelu Klass posvetili udobju in uporabnosti, ter tako iz Suite Hotela Klass naredili vaš idealen dom za počitnice.

 

Suite hotel Klass vam nudi 24 luksuzno opremljenih apartmajev. Apartmaji in suite, velikosti od 35 do 51 m², poleg razkošne dvoposteljne spalnice nudijo stilsko opremljen in prostoren dnevni prostor s kuhinjskim kotičkom in kopalnico s tušem. Večina apartmajev ima balkon s pogledom na Julijske Alpe ali Karavanke. V apartmajih lahko biva od 2 do 6 oseb.

 

Hotel ima na voljo dvorano za seminarje in Chill out Klass bar z zunanjo sončno teraso.

 

Za dodatno razvajanje vam ponujamo prijeten in intimen sproščujoč prostor z ležalniki in finsko savno, ki sprejme do 6 oseb. Možen je tudi privatni najem, pri čemer lahko po želji organiziramo paket razvajanja s penino in prigrizkom ali maserjem po naročilu.

 

Sorodni izdelki
Apartma Albreht
Apartma Albreht **
 
Apartmaji Potepuh
Apartmaji Potepuh **** Se nahajajo v mirnem predelu Kranjske gore, v novem Savskem nabrežju, v neposredni bližini golf vadbišča. Od središča Kranjske Gore so oddaljeni 600 m.
 
Apartma Koblar
Apartma Koblar** se nahaja na lepi, mirni in sončni lokaciji na obrobju vasi Rateče. Apartma meri 40 m2 in je primeren za namestitev 3 - 4 oseb.
 
Apartmaji Rožle
Apartmaji Rožle *** V središču Kranjske Gore, med hotelom Lek in odcepom za hotel Alpina ob glavni cesti stoji Apartmajska hiša Rožle. Nastanitev je možna v različno velikih apartmajih, za 2 do 8 oseb, s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, kopalnico s prho, WC-jem in TV.