Rezervirajte zdaj!

Suite Hotel Klass

SUITE HOTEL KLASS**** vam nudi 24 luksuzno opremljenih apartmajev. Posebno pozornost so posvetili udobju in uporabnosti, ter tako naredili vaš idealen dom za počitnice.
Suite Hotel Klass

Arhitektura hotela združuje zunanji videz srednjeevropske planinske tradicije s poudarjeno sodobno zasnovo interjerjev in rafiniranimi modernističnimi detajli. Posebno pozornost so v hotelu Klass posvetili udobju in uporabnosti, ter tako iz Suite Hotela Klass naredili vaš idealen dom za počitnice.

 

Suite hotel Klass vam nudi 24 luksuzno opremljenih apartmajev. Apartmaji in suite, velikosti od 35 do 51 m², poleg razkošne dvoposteljne spalnice nudijo stilsko opremljen in prostoren dnevni prostor s kuhinjskim kotičkom in kopalnico s tušem. Večina apartmajev ima balkon s pogledom na Julijske Alpe ali Karavanke. V apartmajih lahko biva od 2 do 6 oseb.

 

Hotel ima na voljo dvorano za seminarje in Chill out Klass bar z zunanjo sončno teraso.

 

Za dodatno razvajanje vam ponujamo prijeten in intimen sproščujoč prostor z ležalniki in finsko savno, ki sprejme do 6 oseb. Možen je tudi privatni najem, pri čemer lahko po želji organiziramo paket razvajanja s penino in prigrizkom ali maserjem po naročilu.

 

Sorodni izdelki
Apartmaji Snežna plaža
Apartma Snežna plaža*** se nahaja tik ob smučišču v Kranjski Gori. Sodobno opremljen apartma ima pogled na okoliške hribe, gore ter središče vasi. Primeren je za 2 do 6 oseb in je idealna počitniška nastanitev za družine z majhnimi otroki.
 
Apartmaji Plavčak Irena
Apartma Plavčak Irena *** Velikost APP 30 m2, s 4 ležišči  (predsoba, kopalnica, dnevna soba s kuhinjo, manjša spalnica) in lepim pogledom na Špikovo skupino. 
 
Apartma Maržič
Nov, sodobno opremljen Apartma Maržič*** (4+1) v Podkorenu v izmeri cca 60m2 obsega dnevni prostor s kuhinjo (steklokeramična plošča, pomivalni stroj), 2 spalnici s po dvema ležiščema ter raztegljiv kavč v dnevni sobi, kopalnico, predsobo in veliko teraso.
 
Pr' Gavedarjo - sobe z zgodbo
Garni hotel, Design rooms