Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Ramada Resort

Ramada Resort
 

Borovška cesta 99, Kranjska Gora
T: 00386 4 588 44 00
W: www.hit-alpinea.si

 

Vita center Larix, recepcija Aqua Larix - 00386 4 588 45 00

 

Hotel Ramada Resort Kranjska Gora **** (ex Hotel Larix)
Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje.

 

Tik ob smučišču, kjer se začnejo vse smučarske poti Kranjske Gore, boste našli Ramada resort Kranjska Gora. Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje. Odlikuje ga odlična ponudba wellness storitev (masaže, lepotne nege obraza in telesa, tajska masaža,...) v Wellness Larix.

 

Wellness Larix se nahaja v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora.  Vabimo vas v bazenski kompleks z več kot 400 m2 vodnih površin. Zaplavajte v notranjem bazenu z vodo, ogreto na 30 stopinj Celzija. Privoščite si masažni bazen, ki vas bo s 36 stopinjami Celzija zagotovo ogrela in sprostila z masažnimi vodnimi efekti.

 

V centru savn so na voljo finska, infra in turška savna. Ohladite se v ohlajevalnem bazenu ali pod mrzlo prho. V prijetnem prostoru za počitek nadomestite izgubljeno tekočino s čajem in sadjem. Med počitkom potopite stopala v kopel z dodatki.

 

Že stari Indijanci so poznali masažo z vročimi kamni, naši predniki v Alpah pa masažo s polaganjem tople opeke. Zdaj vam na podlagi izročila pripravimo masažo s toplimi vulkanskimi kamni. Ti bodo sprostili vaše mišice, pospešili prekrvitev in vaše telo napolnili z novo energijo

.

Za lepši videz vam ponujamo različne nege obraza, anti age tretmaje, nege telesa in čvrstilno oblikovalne tretmaje z uporabo vrhunske kozmetike.

 

Tradicionalna Tajska terapija je stara več kot 2500 let. Združuje kitajsko akupresuro, refleksologijo in indijsko jogo. Vse naštete tradicionalne tehnike spremlja še manipulacija telesa – oblika razgibavanja, gnetenje in terapevtski pritiski. Namen je izboljšanje gibljivosti, sproščanje napetosti in s tem odpravljanje bolečin.

 

Sorodni izdelki