Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Kulinarična pot

Kulinarična pot
Doživite okuse Zgornjesavske doline na Kulinarični poti v Kranjski Gori in razvajajte svoje brbončice pri petih različnih gostinskih ponudnikih!
 

Sprehodite se z vodnikom po Kranjski Gori in doživite pristno kulinarično izkušnjo na kar 5ih lokacijah, kjer bodo vaše brbončice uživale v pravih domačih gorenjskih okusih.

 

V Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora vas čaka hladna predjed, sestavljena iz kar 4 različnih dobrot, ki jih pridelujejo tudi okoliški ponudniki in je prava uvertura v gorenjske specialitete. Krapi so ena izmed jedi, ki jih v Zgornjesavski dolini delamo skoraj v vsaki vasici malo drugače. V Restavraciji Lipa se boste razvajali s krapi s skuto in pehtranom, obogatenimi z ocvirki.

 

Restavracija Kotnik vam bo postregla z ajdovo kašo z jurčki, korenčkom in zelišči. To je tradicionalna slovenska jed, ki je zarezana globoko v zavest slovenskega narodaV Hotelu Lek vas pričakuje glavna jed kulinaričnega doživetja – Piščančji file s piščančjimi jetrci, mariniranimi bučkami in ricotto, zavito v pršut. Poleg pa vam bodo postregli še zkruhovo štruco s slanino v porovi omaki.

 

Kulinaričnega doživetja v Kranjski Gori pa ne boste zaključili brez sladice, zato so vam v Okrepčevalnici Lačni Kekecpripravili domačo Kekčevo pito s pirinim testom, domačo skuto lokalne kmetije Hlebanja in svežim sezonskim sadjem.Odžejali pa se boste lahko z domačimi sadnimi napitki.

 

Kje in kdaj:

Vsak četrtek ob 18.00 uri zbor pred Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora. 

 

Cena:

Odrasli 30,00 EUR

Otroci do 12. leta starosti 20,00 EUR

Otroci do 3. leta starosti v spremstvu staršev brezplačno.

 

 

Prodaja vstopnic ter rezervacije do četrtka do 10.00 ure.  Število mest je omejeno.

Minimalno število udeležencev – 4 osebe.