Turistični avtobus

 

"Sončen dan je in jaz sedem na mehak sedež, na ušesa si nadanem slušalke in se zazrem - najprej v daljave, v modre reke in prostrane, zelene gozdove. Nato v višave, v sive in veličastne gore, ki segajo visoko v nebo. Zvok, ki ga zaslišim skozi slušalke me predrami iz dnevnega sanjarjenja in zavem se, da so moje sanje resničnost. Tu sem! V destinaciji Kranjska Gora."

 

Ali veš kje so najbolj vidni odsevi visokih gora v kristalni jezerski vodi? Veš, kako izgledajo smučarske skakalnice v poletnem času in kaj ponuja novi Nordijski center Planica? Zakaj pravimo, da je Mojstrana edinstveno planinsko in gorniško središče v Sloveniji? Poznaš "Kranjsko Sibirijo"?

 

Želiš izvedeti odgovore na ta vprašanja?

 

Potuj z našim avtobusom po destinaciji vse od Mojstrane do Rateč in uživaj v občudovanju okolice z vseh zornih kotov, saj je avtobus s stekleno streho posebej prirejen za panoramsko vožnjo. Vanj je vgrajen sistem GPS vodenja, ki ponuja  predstavitev Zgornjesavske doline, njene kulturne in naravne dediščine, kulinarike in ostalih zanimivosti v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku in WI-FI.

 

Potrebuješ samo prevoz po dolini? Brez problema. Obišči naša prodajna mesta, kjer dobiš dnevno izletnico in se odpravi z nami na pot! Na srečo imamo vzpostavljen sistem za hitro vstopanje in izstopanje, zato ne skrbi, da ne bi prispel na cilj!

 

Pomagaj nam v skrbi za zeleno in čisto destinacijo. Parkiraj svojega jeklenega konjička in se druži z nami na eni od naših dnevnih krožnih voženj.

 

Kaj pa cena? Za izletnico boš odštel le 12 eur, če pa si mlajši od 14 let pa se z nami voziš brezplačno!

 

Trasa: Kranjska GoraGozd MartuljekMojstrana Slovenski planinski muzej - Slap Peričnik - Dovje - BelcaKranjska Gora Podkoren - Rateče - Nordijski Center Podkoren JasnaKranjska Gora.

Posebna izkušnja: panoramska streha, WI-FI in GPS vodenje v različnih jezikih

Cena: 12 eur odrasli, otroci do 14. leta gratis