Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Apartmaji Jezerci

Apartmaji Jezerci
 

Apartmajska hiša Jezerci se nahaja v prijetni idilični vasici Gozd Martuljek in je le slabe 4km oddaljena od Kranjske Gore. Gozd Martuljek leži v razgibanem gorskem svetu Zgornjesavske doline in loči Julijske Alpe od Karavank. Iz apartmajev se razprostira prečudovit pogled na Špikovo skupino, med katero spadajo vrhovi, kot so: Špik (2458m), Velika Ponca (2602m), Mala Ponca (2502m), Široka peč (2498m) in Kuk (2427m). Ti vrhovi so hkrati zaščitni znak Gozd Martuljka. V naših apartmajih lahko preživljate družinske počitnice, aktiven dopust ali zgolj miren oddih. V Gozd Martuljku in sami okolici, vključno s Kranjsko Goro, imate veliko možnosti za preživljanje prostega časa v vseh letnih časih.
Poleti imate možnost različnih krajših in daljših sprehodov ali pohodov v spremstvu vodnika v bližnje gore. Poleti lahko tudi rolate, kolesarite po urejeni kolesarski stezi, ki je od apartmajev oddaljena le slabih 200m in je speljana vse od Mojstrane, Gozd Martuljka, Kranjske Gore, Rateč do Planice in celo do Belopeških jezer v Italiji. Ponujajo pa se Vam tudi druge oblike rekreacije, kot so: igranje tenisa, golfa, plavanje v Aqua parku hotela Larix in še bi lahko naštevali.
Pozimi pa imate na razpolago smučanje, šolo smučanja, izposojo smučarske opreme in servisiranje le-te. Smučate lahko na manjšem smučišču v Gozd Martuljku ali pa v smučarskem centru Kranjska Gora. Če ste ljubitelj teka na smučeh, lahko izbirate med številnimi urejenimi tekaškimi progami, ki se nahajajo vse od Gozd Martuljka, Kranjske Gore, Planice pa do Tamarja. Tudi za ljubitelje sankanja je v Gozd Martuljku poskrbljeno. Prav poseben čar je nočno sankanje na osvetljeni sankaški progi, ki ga organizira agencije Julijana iz Kranjske Gore.

 

V apartmajski hiši Vam ponujamo apartma :
• Apartma št.2 - v mansardi - za 4 osebe (kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica z dvemi ležišči v galeriji, kopalnica-TWC)

 

Oprema v apartmaju:
• Kuhinja je popolnoma opremljena z vso posodo in pomivalnim strojem,
kuhalnik s steklokeramično ploščo, hladilnik
• posteljnina, brisače
• kabelska TV, priključek za internet
• klimatska naprava, centralno ogrevanje
• Vsi apartmaji imajo balkon, prostor za shranjevanje smuči, koles
• zagotovljena dva pokrita parkirna prostora

 

Sorodni izdelki