Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Lepi Čeveljc

Lepi Čeveljc
 

Lepi čeveljc-250 let stara in obnovljena kmečka hiša vas vabi v Gozd Martuljek v objem Martuljške skupine in mogočnega Špika. Majhna vasica v neokrnjeni naravi je le 3,5 km oddaljena od turističnega središča Kranjska Gora in s svojo okolico nudi neštete možnosti preživljanja aktivnega prostega časa v naravi na robu Triglavskega narodnega parka. Nekoč znano klimatsko zdravilišče, danes izhodišče za pohode, planinske ture in kolesarske izlete.
Lepi čeveljc nudi svojim gostom prijetno bivanje v rustikalnem stilu z lesom opremljenimi sobami. V hiši je pet sob s skupno 19 ležišči, 3 kopalnice, dnevni prostor z jedilnico in kmečko pečjo ter opremljena kuhinja s pečjo na drva, električnim štedilnikom, hladilnikom ter pomivalnim strojem. Gostje si lahko samostojno pripravljajo obroke ali jih koristijo v sosednjem družinskem Hotelu Rute, kjer sta 2 večnamenski športno-plesni dvorani ter garaža za kolesa in motorje.
Z velikim sadno-zelenjavnim vrtom, kjer se pridelajo ekološki pridelki za naše goste ter prostorom za piknik ter športne igre je Lepi čeveljc idealen za vikend pobeg iz mesta ali aktiven dopust. Za popolno sprostitev je vrt prepleten z zdravilnimi energetskimi točkami, ki blagodejno vplivajo na splošno počutje.
Z veseljem vas pričakujemo.
 

  

 

Rezerviraj zdaj!

 

 

Sorodni izdelki