Zimski Čarobni dan

 

Kdaj: 15.01.2017 / 10.00h

Kje: Kranjska Gora, smučišče

Organizator: Zavod Zaupanje

Informacije: info@carobnidan.si, www.carobnidan.si

Posebna ugodnost: za ceno ene smučarske vozovnice lahko na Čarobnem dnevu smuča cela družina, cena 2-urnega smučarskega tečaja za otroke je 10,00 EUR

Pridobitev kupona ugodnosti: www.carobnidan.si 

Program na Čarobnem odru:

 

Glasbeni program od 11:00 do 15:00h.

 

Na glasbenem odru Zimskega Čarobnega dne v Kranjski Gori se bodo v nedeljo, 15. 1. 2017, od 11. ure dalje vrstili nastopi številnih pevskih talentov, od najmlajših nadobudnežev do odraslih. Med njimi bosta posebna atrakcija najmlajši, komaj 6-letna Patricija Dornik s Kočne in 8-letna Taja Glavič iz Radovljice, ki ima kljub mladosti že bogate izkušnje z mednarodnih tekmovanj, saj je zastopala Slovenijo na festivalih Zlatna pahulja v Črni Gori, Tralala v Makedoniji in Singer Stage na Malti. Jeseni je nastopila skupaj z Modrijani na Noči Modrijanov, lani spomladi pa je sodelovala v TV oddaji Slovenski pozdrav.

Ob najmlajših dveh talentkah si bodo solistični mikrofon podajali učenci in učenke treh odličnih pevskih šol in sicer glasbenega studia Osminka, Orfeus in delavnice Popsing iz Ljubljane.

Med drugimi bomo videli nastopiti večino pevske ekipe, ki je odlično zastopala Slovenijo na mednarodnem pevskem festivalu Singer Stage novembra 2016 na Malti: Ajo Koblar Tutič, Anejo Lončarič, Tio Gabrijel, Tima Vogelnika in Zarjo Robar, ki je prejela nagrado za najbolj obetavno mlado pevko.

Tudi posebni glasbeni gostje bodo »v barvah talentov«, saj bodo glasbeno dogajanje na Čarobnem odru popestrili Sergej in Petra Rupreht, finalista šova Slovenija ima talent 2015 in letošnja finalistka, lahko rečemo domačinka, Aleksandra Vovk, zmagovalka glasbenega tekmovanja Glas mladih 2015, ki se redno vrača z nagradami z mednarodnih tekmovanj. Tako je sredi avgusta 2016 osvojila 2. mesto na mednarodnem festivalu Tralala v Makedoniji, konec istega meseca še 1. mesto na mednarodnem festivalu Sera Da Estrella na Portugalskem. Z nagrado za najboljšo izvedbo se je novembra lani vrnila s festivala Singer Stage 2016 na Malti, kjer je z zgoraj naštetimi uspešno zastopala Slovenijo. Aleksandra je s svojimi nastopi že večkrat navduševala obiskovalce prireditev Čarobni dan, tako v Kranjski Gori, na Bledu, v Arboretumu in tudi jeseni v Zagrebu.

Nastopajoči bodo predstavili pester glasbeni program, kjer se bodo našle skladbe za vse generacije in okuse. Posebno presenečenje, prav za Zimski Čarobni dan v Kranjski Gori, pripravljata finalista šova Slovenija ima talent, Sergej Rupreht in Aleksandra Vovk.

 

Šola smučanja in deskanja

Ne pozabite, da je sestavni del programa Čarobnega dne tudi Šola smučanja in deskanja.

 

Za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina!

Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za zimski Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 15.1.2017, v Kranjski Gori, je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

 

V kolikor želite na ta dan s tem kuponom pridobiti tudi smučarske vozovnice za celo družino, oddajte natisnjen spletni kupon na blagajni smučišča v Kranjski Gori in za vse vozovnice skupaj odštejete 32,50 € (cena ene odrasle dnevne smučarske vozovnice po ceniku smučišča).

 

PRIJAVNI OBRAZEC