Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Apartmaji Jus

Nahajamo se v Gozdu Martuljku. Od centra Kranjska Gora smo oddaljeni le 3 km. V neposredni bližini je tudi kolesarska steza, sankališče, tekaška proga in wellness.

 

Nudimo vam najem velikega apartmaja za 4 - 9 oseb, s prekrasnim pogledom na Špikovo skupino. Apartma (120 m2) ima 3 spalnice, veliko dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico ter kopalnico z wc-jem. Vsaka spalnica ima balkon. V apartmaju je žični in brezžični internet, kabelska TV, vsa posoda, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, v ponudbo pa je vključena tudi možnost uporabe vrta in vrtnega žara. Hišnim ljubljenčkom lahko namenite prostor v zunanjem pesjaku s pasjo hiško.

 

Sorodni izdelki
Počitniška hiša Radovna
Počitniška hiša Radovna*** Hiša se nahaja  v Triglavskem narodnem parku, v dolini Krma, (Zgornja Radovna). Dobro izhodišče za kolesarjenje, pohode, sprehode, tek, gorske vzpone in še kaj.
 
Apartma Pišn'ca
Apartma “Pišn'ca“*** smo poimenovali po potoku, ki teče v bližini naše hiše. Na 45m2 stanovanjske površine nudimo spalnico s tremi ležišči, dnevni prostor z dodatnima dvema ležiščema, kuhinjo in kopalnico.
 
Apartmaji Podkoren
Apartmaji Podkoren*** nudijo jedilni kot in/ali balkon, vse pa vključujejo TV z ravnim zaslonom, kuhinjo s pomivalnim strojem, pečico, z opekačem kruha, s hladilnikom, štedilnikom in z grelnikom za vodo, lastno kopalnico s sušilcem za lase ter posteljnino.
 
Sobe Slavka Lavtižar
Sobe Slavka Lavtižar** ob jezeru Jasna, 700 m iz središča Kranjske Gore, imajo lep pogled na jezero in Julijske Alpe.