Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Hotel Alpina

Hotel Alpina
Hotel Alpina *** je priljubljen družinski hotel, ki ga odlikuje lega neposredno na smučišču.
 

Vitranška ulica 12, Kranjska Gora
T: 00386 4 589 31 00
E: info@hotelalpinaslovenia.com
W: www.hotelalpinaslovenia.com

 

Hotel Alpina je zaradi prijetnega in sproščenega vzdušja priljubljen predvsem med družinami. Odlikuje ga lega neposredno na smučišču, kar omogoča, da lahko pozimi izpred hotela preprosto stopite na smuči in ste že na enem izmed smučišč, v drugih letnih časih pa iz njega stopite naravnost na katero izmed mnogih sprehajalnih poti.

 

Hotel s 3 zvezdicami razpolaga s 100 klasičnimi in družinskimi sobami. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom in TWC. 

 

Sorodni izdelki
Ramada Hotel & Suites
Hotel **** (ex Hotel Prisank) Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne predvsem za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje.
 
Ramada Resort
Hotel Ramada Resort Kranjska Gora **** (ex Hotel Larix) Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje.
 
Hotel Špik Alpine Resort
Hotel Špik Alpine Resort ****/*** Hotel z izjemno wellness ponudbo in umirjeno lego.
 
Apartmaji Vitranc
Apartma *** Začnite dan s pogledom na odlično pripravljene smučarske proge. Smučišče je od apartmajev Vitranc oddaljeno le 50 metrov.
 
Hotel Kompas
Hotel Kompas **** se dotika vznožja smučišč. Obkrožajo ga prostran hotelski vrt in zeleni travniki.