Rezervirajte zdaj!

Hotel Skipass

Hotel Skipass

Hotel **** je lociran v osrčju Zgornjesavske doline s pogledom na mogočne vrhove Julijskih Alp in s čudovitim razgledom na smučarske proge Kranjske Gore!
Šifra:
4
OEM:
4004
 

Popolnoma nov Skipass Hotel v Kranjski Gori je bil dokončan decembra 2012. Hotel je lociran v osrčju Zgornjesavske doline s pogledom na mogočne vrhove Julijskih Alp in s čudovitim razgledom na smučarske proge Kranjske Gore! Svojim gostom ponuja tako zasebno kot tudi javno parkirišče z več kot 40 parkirnimi prostori. Hotel na Koroški ulici 14c je od smučišča oddaljen 300 m, od središča Kranjska Gore pa 200 m; pred hotelom je tudi glavna avtobusna postaja.

 

Hotel razpolaga z desetimi različnimi sobami, recepcijo, lastno a la cart restavracijo in barom. V hotelu imajo prostore Dentalni center Čelesnik, Lepotna kirurgija Fabjan in turistična agencija, v kateri tako gostom hotela kot tudi zunanjim obiskovalcem nudijo prodajo smučarskih kart za Kranjsko Goro ter italijanska in avstrijska smučišča. Agencija zagotavlja: transferje do smučišč, hotela in bližnjih letališč; vodene izlete po Sloveniji; smučarsko šoloizposojo lastne smučarske opremerent a car Budget. Prijazno osebje vam je seveda tudi na voljo za vsa vprašanja in informacije glede hotela, možnosti smučanja in pohodništva …

  

Sorodni izdelki
Skipass Travel
Smučarske vozovnice, transferji, izposoja smuči