Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Hotel Špik Alpine Resort

Hotel Špik Alpine Resort
Hotel Špik Alpine Resort ****/*** Hotel z izjemno wellness ponudbo in umirjeno lego.
 

Jezerci 21, Gozd Martuljek
T: 00386 4 587 71 00
E: hotel.spik@hit.si
W: hotelspik.com

 

V osrčju čudovitega Gozda Martuljka se je leta 2009 prebudil hotel Špik Alpine Resort.

 

Bogastvo lepot okoliške narave se odraža v značaju hotela Špik Alpine Resort, njegovi formi in celoviti ponudbi. Ta temelji na izjemnih lepotah alpskega okolja. Hotel Špik očara z občutenjem trajnostnega sobivanja z gorskim okoljem, lepotami narave in pečatom tradicije. V Špiku stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika vrhunskega arhitekturnega oblikovanja celostno prispevajo h kakovosti življenja še dolgo po obisku hotela.

 

Hotel Špik Alpine Resort ima svoj poseben značaj. Pristni in skrbno izbrani materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, široko odprti razgledi na julijske vršace in karavanške gozdove pa na goste delujejo pomirjujoče in sproščujoče.

 

Sorodni izdelki
Ramada Hotel & Suites
Hotel **** (ex Hotel Prisank) Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne predvsem za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje.
 
Ramada Resort
Hotel Ramada Resort Kranjska Gora **** (ex Hotel Larix) Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje.
 
Hotel Kompas
Hotel Kompas **** se dotika vznožja smučišč. Obkrožajo ga prostran hotelski vrt in zeleni travniki.
 
Hotel Alpina
Hotel Alpina *** je priljubljen družinski hotel, ki ga odlikuje lega neposredno na smučišču.
 
Apartmaji Vitranc
Apartma *** Začnite dan s pogledom na odlično pripravljene smučarske proge. Smučišče je od apartmajev Vitranc oddaljeno le 50 metrov.