Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Ramada Resort

Ramada Resort
Hotel Ramada Resort Kranjska Gora **** (ex Hotel Larix) Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje.
 

Borovška Cesta 9, Kranjska Gora
T: 00386 4 588 44 70
E: info@hit-alpinea.si
W: www.hit-alpinea.si

 

Tik ob smučišču, kjer se začnejo vse smučarske poti Kranjske Gore, boste našli Ramada resort Kranjska Gora. Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje. Odlikuje ga odlična ponudba wellness storitev (masaže, lepotne nege obraza in telesa, tajska masaža,...).

 

Hotel je od središča kraja oddaljen vsega 100 metrov, 118 sob s 4 zvezdicami pa ponuja vse potrebno za sproščen oddih (TWC, kabelska TV in radio, mini bar, direktna telefonska linija ter priključek za internet). Ležišča v hotelu so na željo lahko tudi ločena.

Sorodni izdelki
Ramada Hotel & Suites
Hotel **** (ex Hotel Prisank) Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne predvsem za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje.
 
Hotel Kompas
Hotel Kompas **** se dotika vznožja smučišč. Obkrožajo ga prostran hotelski vrt in zeleni travniki.
 
Hotel Špik Alpine Resort
Hotel Špik Alpine Resort ****/*** Hotel z izjemno wellness ponudbo in umirjeno lego.
 
Apartmaji Vitranc
Apartma *** Začnite dan s pogledom na odlično pripravljene smučarske proge. Smučišče je od apartmajev Vitranc oddaljeno le 50 metrov.
 
Hotel Alpina
Hotel Alpina *** je priljubljen družinski hotel, ki ga odlikuje lega neposredno na smučišču.