Rezervirajte zdaj!

Suite Hotel Klass

SUITE HOTEL KLASS**** vam nudi 24 luksuzno opremljenih apartmajev. Posebno pozornost so posvetili udobju in uporabnosti, ter tako naredili vaš idealen dom za počitnice.
Suite Hotel Klass

Arhitektura hotela združuje zunanji videz srednjeevropske planinske tradicije s poudarjeno sodobno zasnovo interjerjev in rafiniranimi modernističnimi detajli. Posebno pozornost so v hotelu Klass posvetili udobju in uporabnosti, ter tako iz Suite Hotela Klass naredili vaš idealen dom za počitnice.

 

Suite hotel Klass vam nudi 24 luksuzno opremljenih apartmajev. Apartmaji in suite, velikosti od 35 do 51 m², poleg razkošne dvoposteljne spalnice nudijo stilsko opremljen in prostoren dnevni prostor s kuhinjskim kotičkom in kopalnico s tušem. Večina apartmajev ima balkon s pogledom na Julijske Alpe ali Karavanke. V apartmajih lahko biva od 2 do 6 oseb.

 

Hotel ima na voljo dvorano za seminarje in Chill out Klass bar z zunanjo sončno teraso.

 

Za dodatno razvajanje vam ponujamo prijeten in intimen sproščujoč prostor z ležalniki in finsko savno, ki sprejme do 6 oseb. Možen je tudi privatni najem, pri čemer lahko po želji organiziramo paket razvajanja s penino in prigrizkom ali maserjem po naročilu.

 

Sorodni izdelki
Youth hostel Barovc
Hostel v Jasni
 
Apartmaji Rožič
Apartmaji Rožič *** Na samem smučišču v Kranjski Gori se nahaja apartmajska hiša s sodobno opremljenimi apartmaji iz katerih je prekrasen pogled na smučišče pozimi, poleti pa na prelepe pašnike.
 
Apartmaji Helena
Apartmaji Helena *** se nahajajo na idilični lokaciji pod Vitrancem, le 50 metrov od smučišča in so le 500 m oddaljeni od centra Kranjske Gore.
 
Penzion Livada
Sobe in apartmaji