Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Turistična kmetija Košir

Turistična kmetija Košir
Turistična kmetija ***
 

Si želite počitek in oddih v neokrnjeni naravi na obrobju Kranjske Gore? Si želite preživeti čas na kmetiji in okusiti domače produkte?

Če ste obe vprašanju odgovorili z DA, potem je Turistična kmetija Košir pravi naslov.

 

Turistična kmetija Košir ima svojo posest opremljeno v udobnem rustikalnem alpskem slogu, kjer je tradicija že stara. Saj je prvi gost na njej prenočil že davnega leta 1902. Od centra jo ločuje obvozna cesta na Vršič in reka Pišnica. Ko stopite na dvorišče ne občutite mestnega vsakdanja. Zato vam lahko nudimo idealen prostor za vaš počitek, rekreacijo in oddih. Ponujamo »kmečki zajtrk« s hišnimi pridelki, s katerim skušamo navdušiti ljubitelje domačnosti in vegetarijance.

 

Lega domačije je idealna izhodiščna točka za ogled naravnih in kulturnih znamenitosti v okolici. Kraj z okolico je zelo razgiban poln čudovite neokrnjene narave, zgodb in skrivnosti. Prav zaradi tega nudi veliko različnih športnih aktivnosti, sprehajalne poti in možnost za oddih in razvedrilo za vse generacije. Na naši domačiji so dobrodošli vsi, vsi športniki, pohodniki, alpinisti, male in velike družine.​

 

Sorodni izdelki
Brunarica pri Ingotu
Brunarica pri Ingotu