Ramada Resort Kranjska Gora - najboljši smučarski hotel v Sloveniji

23.11.2016 08:00

Kranjska Gora, 21. november 2016 – Že četrto leto zapored je hotel Ramada Resort Kranjska Gora dobil mednarodno nagrado World Ski Award za najboljši  smučarski hotel v Sloveniji. Za najbolj priljubljeno smučarsko središče Slovenije je letos izbran Krvavec, nagradi pa sta prejeli še Hotel Krvavec in Ruška koča.

 

World Ski Award je sestrska organizacija World Trade Awards in v strokovni javnosti predstavlja t. i. turistične »oskarje«. Tekmovanje, ki so ga organizatorji prvič izvedli leta 2013, vsako leto zaobjame več kategorij: smučarske destinacije, hoteli, butični hoteli, turistični operaterji in specializirane agencije, top novosti …

Letos je ocenjevanje, pri katerem sodelujejo tisti, ki so poslovno vpeti v smučarsko dejavnost kot tudi splošna publika, potekalo v več kot 30 državah sveta. Posebno nagrado World Ski Award akademije si je za prispevek za razvoj smučarskega turizma letos prislužil Pierre Josserand, eden izmed pionirjev francoskega turističnega resorta Val Thorens.

 

Minuli konec tedna, natančneje v soboto 19. novembra, je v Kitzbühlu potekala slovesna razglasitev in podelitev World Ski Awards. Na dogodku je družba Hit Alpinea ponovno slavila z najboljšim smučarskim hotelom v Sloveniji.

Ramada Resort Kranjska Gora odlikuje neposreden dostop do smučišč, gostom pa je na voljo 118 v letošnjem letu prenovljenih sob, velik center dobrega počutja, konferenčne kapacitete, igralni salon Hit Larix ter pestro dogajanje na Snežni plaži.

 

Prestižno nagrado sta prevzeli pomočnica izvršnega direktorja, Mateja Golja in vodja hotela, Aida Kadič. Ob tem sta poudarili, da bo kakovost storitev tudi vnaprej temeljni cilj hotela. K temu nedvomno pripomore tudi sledenje standardom mednarodne hotelske verige Ramada, ki se ji je hotel pridružil pred tremi leti.

 

Celoten seznam nagrajencev World Ski Awards 2016 je objavljen na spletnem mestu:  

http://worldskiawards.com/winners/2016

 

Več informacij: Lavra Peršolja, Odnosi z javnostmi, m 031 336 814, lavra.persolja@hit.si

 

Informacija za javnost - Ramada Resort vnovič z nagradi za najboljši slovenski smučarski hotel.pdf