Q Max Party 2017

V deževni Kranjski Gori se je ta vikend uspešno odvil športno-zabavni vrhunec zime, 56. svetovni Pokal Vitranc in zabava Q Max Party.  Kljub težkim vremenskim pogojem so organizatorji poskrbeli za nemoten potek in tako še en odličen dogodek.

 

Q Max Party.pdf

Udeležba na zabavi zime, je bila kljub močnemu dežju navdušujoča. Pred dvorano Vitranc, na odru Q Max Party  je ob 19ih potekala podelitev pokalov za veleslalom. Na stopničkah so stali Marcel Hirscher, Leif Haugen in Matts Olsson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sledilo je javno žrebanje štartnih številk za nedeljski slalom, kjer so se smučarski asi preizkusili tudi  v plesih polke.  Prejeli so tudi tradicionalne slovenske dobrote in medalje » klobase «.

 

Za piko na i pa so na odru zaplesali tudi slovenski tekmovalci (smučarska reperezentanca) s folklorno skupino Dovje - Mojstrana.

 

Poleg svetovnih smučarskih asov pa so obiskovalce zabavali še Pihalni Orkester Krško, Studio Osminka, Aleksandra Vovk, energična Nuša Derenda,  odlična skupina Crvena Jabuka,  Rok'n'band, DJ Pero in Jakša Jordes.

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obiskovalci so tako v Kranjski Gori, na tradicionalnem dogodku in prizorišču pred dvorano Vitranc in kasneje v njej, uživali v pravi glasbeni poslastici.

 

Po koncu vikenda lahko rečemo le: Se vidimo prihodnje leto, na novi eksploziji zabave,  3. marca 2018, v Kranjski Gori!