Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Ski4Free - Kronau Chalet

SKI FOR FREE – SMUČAJ BREZPLAČNO

Izkoristite priložnost v začetku praznično-veselega Decembra, ko Vam Sveti Miklavž prinese darilo ter tako odprite Vašo Zimsko-smučarsko sezono. Uživajte zimske radosti, ko najprej zadiši po zimi ali pa, ko se ta počasi poslavlja konec  Marca z prijetnimi temperaturami in obilo pomladanskega sonca…

 

SKI FOR FREE ali SMUČAJ BREZPLAČNO  je naša akcija – posebna ponudba le v začetku in ob koncu smučarske sezone, kjer Vam, nudimo posebne pakete po najbolj znižanih cenah vključujoč nastanitev in smučarsko vozovnico. Ob izbranem paketu pa Vam podarimo še po 1 dodatno smučarsko vozovnico, za vsako osebo na prvi dan/dan prihoda ( nočna smuka vključena ), kot ideja ski for free oz. smučaj brezplačno.

 

Sicer ste kupili bistveno znižano nastanitev oz. paket, tu pa je še, kot omenjeno » Miklavževo darilo « J torej gratis smučarska vozovnica  ( seveda, če naprave obratujejo ).

 

1. Kaj in kdaj ?

Posebna ponudba paketov z najbolj znižanimi cenami nastanitve in vključene smučarske vozovnice ter darilom – gratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda izbranega paketa..

Termin : December ( od 28.11. do 14.12.2014 ) in Marec ( od 22.03. do 29.03.2015 )

 

2. Do kdaj lahko rezerviram ?

Za Decembrski termin - do 05.11.2014 in za Marčevski termin – do 15.02.2015

 

3. Kakšna je cena ?

Bistveno nižja od standardnih cen po našem ceniku nastanitev, paketi pa vključujejo še smučarsko vozovnico; ( končna skupna  cena je odvisna od paketa za katerega bi se odločili; število oseb in nočitev )

 

4. Kakšen je paket ?

Pripravili smo 3 opcije in sicer : paket »classic« 7 noči ( sobota/nedelja – sobota/nedelja v Decembru in nedelja – nedelja v Marcu ), ki je najugodnejši…ali pa, paket »mini« 3 nočitve v dveh izvedbah ( ponedeljek – četrtek in četrtek – nedelja )…ali paket »weekend« ( petek – nedelja )

Vse pakete nudimo  z različnimi cenami : za 2 osebi+ ;  3 osebe+  in  4 osebe+

 

5. Zakaj naj se odločim za to posebno ponudbo ?

Ker skozi nakup paketa dobim z najbolj znižanimi cenami nastanitve in vključene smučarske vozovnice najcenejše smučarske počitnice v zimi 2014/15. Z darilom ( gratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda izbranega paketa ) pa smučam brezplačno.

 

6. Pomembno opozorilo !

- ker najceneje je možnost nakupa paketov časovno omejeno : kot razvidno iz 2. Točke – torej le do 05.11.2014 in do 15.02.2015.

- Kaj pa če ni snega/in,oz.višja sila ?

Če - za Decembrski termin ( 28.11. –  14.12.2014 ) : lahko prenesem paket z doplačilom ( do cen paketov BOOM HOLIDAYS ) v tednu Boom Holidays ( 13.12. – 20.12.2014 ) ali pa v Marčevskem terminu Boom Holidays med 01.03. – 15.03.2015. P.S. eventuelne prenose/oz. izbiro novih terminov bomo izvajali : ČE KAPACITETE PROSTE in po vrstnem redu datumsko vplačanih paketov ( prvi ima možnost izbire tisti, ki je prvi vplačal…)

Če - za Marčevski termin ( 22.03. –  29.03.2015 ) : prenos - vplačila/sredstev po dogovoru v naslednjo zimsko ali eventuelno poletno sezono enakega tipa Sezone.

 

7. Cena paketa vključuje :

- dobrodošlico z obiskom v naši družinski slaščičarni »Charlie« - gratis kremšnita za vsako osebo;  in prijavo

- nastanitev  v eni izmed šestih (6) naših enot

- ce/1 otrok do 3 leta starosti je brezplačen ( postavimo tudi baby-cot – brezplačen )

-smučarska vozovnica ( celodnevna, ki velja tudi za nočno smuko, če ta obratuje ) za vsako osebo nad 6 let ( za vsako nočitev 1 vozovnica; torej 7 nočitev/7 sm. vozovnic ali 3 nočitve/3 sm. vozovnice ali 2 nočitvi/2 sm. vozovnici  )

- smučarska vozovnica ( celodnevna, ki velja tudi za nočno smuko, če ta obratuje ) za vsako osebo pod 6 let ( za vsako nočitev 1 vozovnica; torej 7 nočitev/7 sm. vozovnic ali 3 nočitve/3 sm. vozovnice ali 2 nočitvi/2 sm. vozovnici  ) po predhodnem dogovoru ( ta vozovnica za otroka se lahko koristi le, ko otrok smuča s starši; sm. vozovnica ne sme biti uporabljena, ko je otrok vključen v katerokoli smučarsko šolo; smuča z privat učiteljem ali kom tretjim; zloraba je lahko kaznovana z odvzemom, kaznovan pa je lahko tudi ponudnik paketov )

- kadar gostje brez lastnega prevoznega sredstva ( prihod z letalskim prevozom ) : SKI-LOCKER za shranjevanje smučarske opreme  - neposredno na smučišču.

- ostalo : DDV,pripravljena enota z vso posteljnino ( posteljnino zamenjamo na polovici bivanja, če namestitev več kot teden... ) in brisačami za vse osebe ( brisače menjamo po potrebi ), drva za kamin ( sicer je ogrevanje centralno - kamin pa je seveda ob gretju bolj za prijetno zimsko atmosfero ), brezplačna otroška posteljica, če bi bila potrebna ( brez otr. posteljnine ),  free Wi-Fi, uredimo tudi pranje perila, če je to potrebno in končno čiščenje ( za pakete classic in mini ). Vsaka naša enota ima po 2 parkirna mesta, ki jih ob novozapadlem snegu dnevno tudi čistimo.

 

8. Doplačila :

-  1 otrok do 6 leta starosti – 15,00 euro na nočitev ( namestitev z vključeno smuč. vozovnico ); k vsakem paketu lahko dodamo do max. 2 otroka do 6 leta starosti ( torej če/30,00 eura ) zaradi naših spalnih kapacitet. Vse naše enote so 2 sobni duplexi + »easy to use sofa« z pravo vzmetnico – za 4/6 oseb. Za vse detaljne info. – glej našo stran www.kronau.si  .

- Taksa – Lokalna TuristiČna taksa ( 1,01 euro na osebo 18+ na dan/nočitev; 0,50 eura za 7-18 let na osebo na dan/nočitev  ).

- končno čiščenje – 25,00 euro ( le za paket weekend; sicer, ko paket classic in mini, je čiščenje že v ceni ).

 

9. Pogoji :    

Trajanje te ponudbe je Časovno omejeno :  Za Decembrski termin - do 05.11.2014 in za Marčevski termin – do 15.02.2015.

Obvezno e-mail poslano povpraševanje : za določen/izbran paket ( s številom oseb :  če do 3 leta, do 6 let;  in nad 6 let starosti; ime in priimek kupca, datum prihoda/odhoda – po paketu, če/razno )

Z naše strani dokončna – Vam poslana ( e-mail ) ponudba; in, če potrjena, še poslan Račun za predplačilo z vsemi našimi bančnimi ( IBAN, Swift ) podatki.

Z 50% vplačilom avansa na naš račun IBAN ali PayPal  ( z predhodno izdanim računom za predplačilo ter vsemi našimi bančnimi podatki ) ali bremenitvijo Vaše kreditne kartice ( Visa, MasterCard ali American Express ) za katero nam posredujete naslednje podatke – ( tip  kartice, ime in priimek lastnika kartice, številko in veljavnost; po potrebi še CVC kodo ) si zagotovite rezervacijo nastanitve oz. nakup po tej ponudbi.

Razlika : torej drugih 50% in Taksa ( event. še doplačilo čiščenja – kot po 8. točki ) se plača na dan odhoda.

Predčasen odhod ne spremeni končne cene, vplačanega avansa pa ob eventuelni odpovedi ne povrnemo ( saj smo, po določeni potrditvi, dolocenega paketa in s tem enote, le to, za določen termin zaprli na trgu in si s tem onemogočili rezervacije in plačila drugih potencialnih strank, ki bi bila ob Vaši odpovedi ali predčasnem odhodu - za nas pozitivno realizirana; cene paketov po tej ponudbi so akcijske/posebne in z omejenimi kapacitetami  ne moremo prevzeti tolikšne odgovornosti ). Sicer pa, kot, to velevajo naši splošni pogoji skozi celo leto na www.kronau.si  . Zato vam predlagamo, če bi se odločili za rezervacijo/nakup in niste sigurni v prihod, da si aranžma lastno zavarujete.

Opomba : smučarska vozovnica velja za naslovnika, ki je kupil paket z ostalimi družinskimi člani oz. poimenskimi  člani skupine. Kupec bo prejel smuč. vozovnice z menjavo potrjenega dokumenta ( dokument prejme kupec ob prihodu ) prodajalca ( Kronau Chalet Resort ) na glavni blagajni RTC Žičnice Kr. Gora ( Borovška c. 103 a ) ali na mestu – ob prihodu – recepcija Kronau Chalet Resort. V času akcije »SKI FOR FREE« bo obratovala najmanj ena vlečnica. Smučarska vozovnica ( te ponudbe ) velja tudi za nočno smuko , v kolikor jo na določen dan lahko pripravijo…( nočna smuka je odvisna od vremenskih in drugih pogojev ).

Odprtega smučišča in vremenskih razmer ne garantiramo zato smo ( kot razvidno pod točko 6. ) pripravili fleksibilne rešitve za vplačane pakete.Garantiramo pa cene po ponudbi in kvalitetno nastanitev.

Prihod in odhod : prihod je možen od 13:30 naprej,  odhod pa do 10:00 . Ob izraženi želji, je bolj zgoden prihod in eventuelno poznejši odhod možen, če zato obstaja možnost – torej brez odhodov/prihodov na željene datume in vnaprejšnja organizacija čiščenja ( po dogovoru ). Za vsako osebo potrebujemo osebni dokument za prijavo ob prihodu.

 

10. Razno

Opcija : organizacija zajtrka ( 5,00 euro po osebi ) v bliznjem Hotelu ( oddaljenost 30m ) z vnaprejšnjim dogovorom.

Nudimo 15% popust ( prejetje kuponov ) za kosila, večerje »a la cart« v sodelovanju z lokalnim penzionom 4****restavracija/pizzerija  ( oddaljenost 150m )  

 

11. Paketi :

paket »classic« 7 noči ( sobota/nedelja – sobota/nedelja ) : 28.11. – 14.12.2014 ali ( nedelja – nedelja )  22.03. – 29.03.2015

2 osebi + ; cena  =  564,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.  ( primerno za par ali družina 2+1, 2+2 in 2+1+2 )

3 osebe + ; cena  =  819,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za 3 single+ ipd., ali družina 2+ Babica+1,+2 – torej 3 starejše osebe +dojenček +1 ali 2 otroka )

4 osebe + ; cena  =  1092,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.    ( primerno za 2 para; ali 4 single, ipd.; ali družina 4+1,+2; ali 2 družini z po 2+1 )

 

 

paket »mini« 3 noči ( ponedeljek – četrtek in četrtek  – nedelja ) :  med 01.12. – 14.12.2014 ali med 23.03.– 29.03.2015

za paket/ ponedeljek – četrtek :

2 osebi + ; cena  =  246,00 euro + taksa;  ter darilo – gratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.    ( primerno za par ali družina 2+1, 2+2 in 2+1+2 )

3 osebe + ; cena  =  369,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.    ( primerno za 3 single+ ipd., ali družina 2+ Babica+1,+2 - torej 3 starejše osebe +dojenček +1 ali 2 otroka  )

4 osebe + ; cena  =  492,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.      ( primerno za 2 para; ali 4 single, ipd.; ali družina 4+1,+2; ali 2 druzini z po 2+1 )

 

za paket/ četrtek - nedelja :

2 osebi + ; cena  =  258,00 euro + taksa;  ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za par ali družina 2+1, 2+2 in 2+1+2 )

3 osebe + ; cena  =  378,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za 3 single+ ipd., ali družina 2+ Babica+1,+2 - torej 3 starejše osebe +dojenček +1 ali 2 otroka )

4 osebe + ; cena  =  516,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za 2 para; ali 4 single, ipd.; ali družina 4+1,+2; ali 2 druzini z po 2+1 )

 

paket »weekend« 2 noči ( petek  – nedelja ) :  med 28.11. – 14.12.2014 ali 27.03.– 29.03.2015

2 osebi + ; cena  =  190,00 euro + taksa;  ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za par ali družina 2+1, 2+2 in 2+1+2 )

3 osebe + ; cena  = 285,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za 3 single+ ipd., ali družina 2+ Babica+1,+2 - torej 3 starejše osebe +dojenček +1 ali 2 otroka )

4 osebe + ; cena  =  380,00 euro + taksa; ter darilogratis smučarska vozovnica za prvi smučarski dan/dan prihoda za vsako osebo.   ( primerno za 2 para; ali 4 single, ipd.; ali družina 4+1,+2; ali 2 druzini z po 2+1 )

OPOMBA : ob kateremkoli izbranem paketu je lahko še doplačilo ! ( zato : glej pod točko 8. )

  

 

Sorodni izdelki
Kronau Chalet Resort
Kronau Chalet Resort*** Naselje Vam nudi unikatne ALPSKE HIŠICE – duplex stanovanja, z lastnimi terasami, vrtovi, parkirnimi mesti ter vsem udobjem in dodatno ponudbo za kvalitetni oddih oz. počitnice.