Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Sezonska družinska 2 + 1

Sezonska družinska 2 + 1
Uživajte v smuki v Kranjski Gori na urejenih progah do katerih lahko dostopate kar iz vašega doma ali sobe. Kupite si sezonske 2+1 smučarske vozovnice že danes in z družino uživajte v Kranjski Gori celo leto! Sezonske vozovnice vključujejo nočno smuko.
Stopnja davka
9,5 %
Cena z DDV:
875,00 €
DODAJ V KOŠARICO

Pomembno!

Smučarske vozovnice se izdajajo na kartice s čipom. Spletna cena vozovnice vsebuje kavcijo v višini 5,00 EUR za izdajo čipa. Kavcijo se vrne ob vračilu nepoškodovane vozovnice. 

Vse cene so v EUR in vključujejo 9.5% DDV

Vse vrste vozovnic so neprenosljive in se jih ob zlorabi odvzame brez potrdila  s strani zaposlenih RTC Žičnice Kranjska Gora d.d.

 

Pri naročilu sezonskih smučarskih vozovnic je obvezno:
 - napisati ime in priimek uporabnika vozovnice 
   - priložiti fotografijo
  
Ob nakupu vozovnic za otroke, mladino in seniorje je potrebno predložiti osebni dokument.

Sezonske smučarske vozovnice veljajo za vse naprave v Kranjski Gori in na Voglu.

 

Pri družinski kombinaciji so odrasli lahko samo starši, oziroma izven zakonski partnerji, ki bivajo z otrokom na istem naslovu. Cena družinske kombinacije velja samo v primeru, ko so vozovnice v izbrani kombinaciji kupljene naenkrat. 

 

1 otrok do vključno 5 let v spremstvu enega starša smuča brezplačno, razen v primeru koriščenja smučarske šole oz. organiziranih tečajev.

   

 V poletnem času se sezonske smučarske vozovnice lahko uporabljajo za panoramske prevoze s sedežnico Vitranc 1 v Kranjski Gori.