Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

KEKČEVA PITA

 

V Okrepčevalnici Lačni Kekec se boste ob koncu kulinarične dogodivščine posladkali še z domačo Kekčevo pito s pirinim testom, domačo skuto lokalne kmetije Hlebanja in svežim sezonskim sadjem ter se odžejali z domačimi sadnimi napitki.

 

Testo

• 300g polnozrnate pirine moke

• 200g masla

• 100g sladkorja

• 1 jajce Skutin nadev

• 500g skute BIO polnomastne

• 3 žlice kisle smetane

• 120 g sladkorja

• 1 vaniljev puding (prah)

• 3 jajca

• Sok 1 limone Drobljenec

• 110 g moke

• 75 g masla

• 75 g sladkorja

• 50 g na grobo sesekljanih mandljev

 

Postopek:

• Testo na hitro zmešaš s prsti ali v multipraktiku. Lahko daš v hladilnik da malo počiva za cca. pol ure. Z njim obložiš pekač.

• Preliješ s skutnim nadevom.

• Na koščke narezane izkoščičene zrele hruške položiš po skuti.

• Prekriješ z drobljencem.

• Pečeš cca. 40 minut na 180°C.

 

Logotip Julijske Alpe

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih