Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

PIŠČANČJI FILE POLNJEN S PIŠČANČJIMI JETRCI, MARINIRANIMI BUČKAMI IN RICOTTO, ZAVITO V PRŠUT & KRUHOVA ŠTRUCA S SLANINO V POROVI OMAKI

 

Za pripravo potrebujemo:

  • 150 g piščančjega fileja
  • 50 g piščančjih jetrc
  • 150 g svežih bučk
  • 20 g ricotte
  • 20 g pršuta
  • maslo
  • olivno olje, peteršilj, česen za marinado
  • sol in poper

 

Piščančji file začinimo s soljo in poprom. Piščančja jetrca narežemo in popečemo in primešamo maslo in ricotto. Marinirane bučke (v trakovih) položimo na piščančji file, na bučke pa položimo pripravljeno zmes iz piščančjih jetrc). File zavijemo in ga obložimo s pršutom. 

 

Piščančji file popečemo na žaru.

 

Za pripravo priloge potrebujemo:

  • pol štruce kruha starega kruha
  • 100 g slanine
  • 100 g pora
  • 2 jajci
  • 0,2 dcl mleka
  • 20 g čebule
  • 5 g česen
  • 2 žlici kisle smetane
  • 20 g kruhovih drobtin
  • sol, poper

 

Štruco namočimo v mleko, dodamo jajci, kislo smetano, čebulo in česen. Začinimo s soljo in poprom. Štruco zavijemo v folijo in jo skuhamo približno 20 minut.

 

Por popečemo dokler se ne zmehča. Začinimo s soljo in poprom. Dodamo zelenjavno jušno osnovo in kuhamo dokler se omaka ne zgosti. Na koncu dodamo malo masla.

 

Dober tek!

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih