Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

POLENTA Z OCVIRKI IN KISLIM MLEKOM

 

Kmetije Pri Hlebanju (Gozd Martuljek)

 

Iz koruzne moke (grobo mleta) ali zdroba v slani vodi, ki smo ji dodali maslo in mleko skuhamo polento jo ohladimo (hladna predjed) in oblikujemo na poljubne modelčke. Ocvirke prepražimo in potresemo po polenti. Kislo mleko spenimo in dodamo k polenti.

 

 

Pijača:

  • Domači limonin liker
  • Alpski napitek in 
  • Zeliščni ledeni čaj - lastni proizvod hotela Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Logotip Julijske Alpe

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih