Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

SOLATA RDEČE PAPRIKE IN ŠALOTKE S PIRO

 

Iz Ekološke kmetije Marjana Fisterja (Podnart)

 

Piro (zgodnja vrsta pšenice) kuhamo v slani vodi v razmerju ¼ in sicer od 25-30 minut. Papriko in šalotko narežemo na kockice in dodamo ohlajeno piro. Začinimo s jabolčnim kisom in  olivnim oljem, solimo in popramo. Solatko postrežemo na berivki v kozarcu.

 

 

Pijača:

  • Domači limonin liker
  • Alpski napitek in 
  • Zeliščni ledeni čaj - lastni proizvod hotela Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?