Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Krompirjeva mešta z zaseko

 

 

Ajdovi krapi
Sestavine:

 

3 srednje debeli krompirji
½ kg koruzne moke
1,5 l vode
Sol
Zaseka

Priprava:

Najprej olupimo krompir in nato zrezanega na kose kuhamo v 1,5 l vode. Ko je krompir na pol kuhan, ga posolimo in dodamo koruzno moko. Ko vse skupaj prevre, s kuhalnico v sredino naredimo luknjo in kuhamo še 20 minut. Mešto nato dobro premešamo z vilicami in podrobimo v skledo. Zabelimo z zaseko.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih