Rezervirajte zdaj!

Rezervirajte zdaj!

Suhomesnati knedlji s suho župo

 

 

Suhomesnati knedlji
Suhomesnati knedlji:

 

25 dag bele moke
2 jajci

Suha župa:

¾ l vode
20 dag svinjskega prekajenega mesa

Priprava:

V tri četrt litra vode približno 45 minut kuhamo svinjsko prekajeno meso. Ko je meso skuhano ga narežemo na drobne kocke. Iz na rahlo stepenega testa, ki ga dobimo iz 25 dag bele moke in dveh jajc, z na drobno narezanega prekajenega svinjskega mesa in malo vode, dobimo maso za knedlje. Z žlico oblikujemo cmoke, ki jih polagamo v juho, v kateri se je prej kuhalo svinjsko meso. Nato knedlje v juhi kuhamo še 20 minut. Knedlje serviramo skupaj z juho.

Logotip Julijske Alpe

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih