Wellness

 

Razvajanje v objemu narave

 

Kranjska Gora je s svojo nadmorsko višino, gorskim zrakom in soncem naravno klimatsko zdravilišče. Njeni hoteli so s svojimi sodobnimi centri savn, bazenov, masažnih bazenčkov in kozmetičnih salonov naravnost raj za ljubitelje dobrega počutja.

 

Izviri smaragdne vode, naravnost in nedotaknjenost okolja, raznolikost ponudbe, majhne pozornosti, ki nas razvajajo in laskajo dušo, so stvari, ki smo jih pripravljeni deliti z vami. Wellnes programi so vam na voljo v Aqua Larixu, Viridis centru v hotelu Alpina, hotelu Špik, hotelu Kompas in v hotelu Lek.

 

Kaj je solna terapija?

Solna terapija je popolnoma naraven, klinično preizkušenj in učinkovit način krepitve imunskega sistema.  Je način izboljšanja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli.

 

 SOLNA TERAPIJA

 

 

 
 
Wellness
Hotel Lek
Hotel Lek **** odlikuje izjemna lega na robu Triglavskega narodnega parka, nedaleč od slikovitega jezera Jasna. Od središča vasi ter smučišča je oddaljen le nekaj korakov.
 
Ramada Resort
Hotel Ramada Resort Kranjska Gora **** (ex Hotel Larix) Urejene sobe s pogledom na čudoviti alpski svet obljubljajo udobne in slikovite počitnice, kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča pa je predvsem pozimi nepozabno doživetje.
 
Hotel Kompas
Hotel Kompas **** se dotika vznožja smučišč. Obkrožajo ga prostran hotelski vrt in zeleni travniki.
 
Hotel Špik
Hotel Špik *** Hotel z izjemno wellness ponudbo in umirjeno lego.